این مراسم با حضور معاون پرورشی و تربیت بدنی ، کارشناس بهداشت و سلامت و 150 نفر از اولیا و دانش آموزان در آموزشگاه مولوی فین برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش منطقه ی فین زینایی کارشناس بهداشت و سلامت در مورد غذای سالم گفت: غذای سالم غذایی است که بهداشتی باشد و ارزش غذایی، ماندگاری لازم در ساعات آموزشگاه دارا باشد. در ادامه دانش آموزان مقاله هایی در رابطه با غذای سالم قرائت نمودند. در پایان نمونه های برتر که ملاک های یک غذای سالم و کامل را داشتند انتخاب و به آنها جوایزی اهدا گردید.